ruukki
euro_elite.jpg

Dakpanplaten

De basis van onze dakpanplaten bestaat uit kwalitatief en dubbelzijdig verzinkt staal. Door de combinatie van staal, zink, primer en de top coating is de stalen dakpanplaat bestand tegen zowel ferme kou als flinke hitte. Water kan de gladde, naadloze platen niet binnendringen en ook sneeuw hoopt zich niet op. Stalen dakpanplaten zorgen voor een onderhoudsarm dak.

Voor een complete afwerking tot in detail is een uitgebreide collectie accessoires leverbaar. Van nokken, ondernokken, eindnokken, windveren en ontluchtingen tot lichtplaten, dakramen en bevestigingen. De windveren, nokken en schroeven worden in dezelfde kleur geleverd als de dakpanplaten, zodat een fraai en egaal resultaat verzekerd is.

Dak-op-dak renovatie
De praktische eigenschappen van dakpanplaten zorgen misschien wel voor het meeste rendement bij dakrenovatie. Want vaak is het mogelijk dat de oude dakbedekking gewoon blijft liggen.

De voordelen spreken voor zich:

  • Forse besparing op sloop- en afvalstortkosten
  • De isolatiewaarde van het bestaande dak blijft gehandhaafd
  • Tijdens de werkzaamheden blijft het dak gewoon dicht
  • Door het geringe gewicht van de platen hoeft de dakconstructie meestal niet verstevigd of compleet vernieuwd te worden
  • De platen zijn gemakkelijk te hanteren
Schutte Dak dakpanplaten
Schutte Dak dakpanplaten
Schutte Dak dakpanplaten

Meer dan dakplaten...

Schutte Dak Contact

Hessenweg West 5b
7731 RN
Ommen
T. 0529 450 000
F. 0529 454 665
E. info@schuttedak.nl

Wij bellen u terug!

Volg ons ook op:

facebook /schuttedak
twitter @schuttedak